Piedra va ofera o gama completa de solutii pentru constructia unui acoperis durabil, estetic si perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. Tigla metalica si accesoriile Piedra sunt de cea mai buna calitate, iar sistemul pluvial rectangular este profesionist gandit, asigura o superioritate neta de eficienta si aspectul fiind diferit de solutiile clasice.

ISTORIC PIEDRA

Piedra isi are originea in compania To Pietricica SRL, din Galati, situata in judetul Galati.

"Pietricica", lansata in 1992, a fost conceputa pentru deservirea exclusiva a clientilor din Romania, in domeniul materialelor de constructii. Inca de la infiintare Pietricica a lucrat constant la largirea gamei de produse, imbunatatirea timpilor de livrare si nu in ultimul rand la sustinerea partenerilor nostri prin servicii cu valoare adaugata.

Prin prestarea unor servicii si materiale de calitate, compania a atras tot mai mulți clienți, astfel ca pe masura ce ne-am extins, am dorit sa contribuim si mai mult la cresterea calitatii in domeniul constructiilor civile si industriale.
Asadar, "puiul" Piedra s-a nascut din necesitatea "mamei" Pietricica de a comercializa tabla cutata la preturi competitive pe piata din Romania.
Primii pasi au fost deja facuti, Piedra detine utilaje de ultima generatie ce permit o productie lunara de peste 20.000 tone.
Cu ce ne diferentiem de concurenta? Printr-o garantie extinse oferita de fiabilitatea utilajelor.

Atelier si camioane Piedra

MISIUNE

 

La fel ca si "mama" Pietricica, "puiul" Piedra isi propune sa devina un lider in productia de materiale de constructii pentru acoperisuri, cu valoare adaugata clientilor nostri, si nu in ultimul rand prin crearea unui parteneriat de succes cu ei pe tot parcursul procesului de constructie.
Ne luam angajamentul sa "construim" relatii de durata cu clientii nostri depasind asteptarile lor si castigand increderea lor prin performante exceptionale.

VALORI

 

  • Integritate.

  • Onestitate.
  • Profesionalism.

  • Atentie la detalii.
  • Corectitudine.

  • Calitate superioara.
  • Mobilitate.

  • Durabilitate.

VIZIUNE

 

Ne dorim sa convingem si mai multi parteneri de avantajele pe care le oferim. Pana acum, produsele, politica comerciala si accentul pe relatia interpersonala au fost motorul cresterii organizatiei noastre.
Pana in 2020, ne dorim sa devenim furnizorul general pentru piata de acoperisuri, la nivel national.
Vom lupta mereu pentru a obtine si a oferi preturi mai mici și condiții mai bune de plata atat pentru clientii cat si pentru competitorii nostri.
Viziunea Piedra, este sa ne numaram printre primele companii din Romania.

ECHIPAMENTE SI UTILAJE

 

PIEDRA executa linii de productie de tabla zincata si tigla metalica in hala proprie cu echipamente si utilaje performante, obtinand astfel produse de inalta calitate.
 
Fabrica este dotata cu echipamente complet automatizate de ultima generatie. Piedra detine cea mai noua tehnologie de producere a tablei cutate, conform cu normele europene.

Producem diverse tipuri de tigla metalica si accesorii necesare pentru montare, folosind materie prima de inalta calitate ce respecta toate caracteristicile din documentatia tehnica. Datorita utilajelor folosite obtinem produse deosebite cu o durata lunga de viata si o garantie de peste 30 ani.


SERVICIILE OFERITE

Montam tigla metalica acoperis

Asiguram montaj cu echipe specializate la preturi promotionale. Executam un montaj usor si va garantam o eficienta garantata impotriva factorilor atmosferici datorita sistemului pluvial pe care il utilizam.

Producem tabla zincata

Piedra confectioneaza tabla zincata atat la dimeniuni standard, cat si la dimensiuni atipice si livreaza rapid, oriunde in tara.

Producem tigla metalica acoperis

Atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de reabilitare. Respectam cele mai inalte standarde de productie pentru a obtine o tigla metalica de calitate.

Producem elemente si accesorii

De cea mai buna calitate pentru un acoperis rezistent in timp, asigurand o protectie completa acoperisului.

Pentru un acoperis durabil si de calitate alege PIEDRA!

Contacteaza-ne