Pentru a crea un sistem de acoperis complet este nevoie de accesorii si elemente pentru a se asigura rezistenta in timp a acestuia fata de factorii externi care pot afecta durabilitatea acoperisului dumneavoastra.

Etansarea corecta va asigura un consum redus de energie si o economie la consumul de curent electric necesar incalzirii locuintei.

Elementele si accesoriile au un rol deosebit de important in siguranta, calitatea, durabilitatea si functionalitatea acoperisului. De aceea, pentru a avea un acoperis solid trebuie acordata o atentie deosebita tuturor elementelor si accesoriilor componente, astfel incat acestea sa se imbine foarte bine, atat estetic cat si functional.

Elemente si accesorii acoperis - sort streasina

Sort streasina

Sortul pentru streasina este un element ce face legatura cu sistemul de drenaj. Rolul acestuia este de a permite scurgerea apei de pe invelitoare in jgheab.

Elemente si accesorii acoperis - opritor liniar zapada

Opritor liniar de zapada

Opritorul liniar de zapada Piedra este realizat la un standard ridicat de calitate si se monteaza pe invelitoare pentru a previni alunecarile de zapada de pe acoperis.

Elemente si accesorii acoperis - bordura fronton

Bordura fronton

Este un element folosit pentru inchiderile exterioare de tip perimetral ale acoperisului. Bordura fronton se monteaza pe lemn in partea laterala a acoperisului si are rolul de a proteja structura de vant si ploaie.

Elemente si accesorii acoperis - coama rotunda

Coama rotunda

Coama rotunda este elementul de legatura dintre doua ape si actioneaza ca un scut impotriva infiltratiilor.

Elemente si accesorii acoperis - dolie margine

Dolie

Se monteaza sub invelitoare la intersectia a doua ape . Dolia preia apa si o ghideaza spre jgheab.

Elemente si accesorii acoperis - accesoriu special

Accesorii speciale

La cererea clientului.