Piedra va ofera o gama completa de solutii pentru constructia unui acoperis durabil, estetic si perfect adaptat nevoilor dumneavoastra. Tigla metalica si accesoriile Pedra sunt de cea mai buna calitate, iar sistemul pluvial rectangular este diferit de solutiile clasice si asigura un nivel superior de eficienta si estetica.

ISTORIC PIEDRA

Piedra isi are originea in compania To Pietricica SRL, din Galati, situata in judetul Galati.

"Pietricica", lansata in 1992, a fost conceputa pentru deservirea exclusiva a clientilor din Romania, in domeniul materialelor de constructii. Inca de la infiintare Pietricica a lucrat constant la largirea gamei de produse, imbunatatirea timpilor de livrare si nu in ultimul rand la sustinerea partenerilor nostri prin servicii cu valoare adaugata.

Prin prestarea unor servicii si materiale de calitate, compania a atras tot mai mulți clienți, astfel ca pe masura ce ne-am extins, am dorit sa contribuim si mai mult la cresterea calitatii in domeniul constructiilor civile si industriale.
Asadar, "puiul" Piedra s-a nascut din necesitatea "mamei" Pietricica de a comercializa tabla cutata la preturi competitive pe piata din Romania.
Primii pasi au fost deja facuti, Piedra detine utilaje de ultima generatie ce permit o productie lunara de peste 20.000 tone.
Cu ce ne diferentiem de concurenta? Printr-o garantie extinse oferita de fiabilitatea utilajelor.

CE FACEM

 

Producem sipci metalice pentru garduri si porti, tigla metalica si accesorii pentru montarea acestora. Oferim, de asemenea, sisteme pluviale si toate accesoriile necesare montajului acestora.

CUM FACEM

 

Pentru ca toate produsele pe care le oferim sa satisfaca cele mai ridicate standarde de calitate, folosim tabla vopsita in camp electrostatic. Astfel, perioada de lor viata este extrem de ridicata, acestea avand o rezistenta foarte mare la coroziune.

UNDE

 

Distribuim in intreaga tara si ne adresam atat persoanelor fizice, cat si companiilor. In functie de volumul comenzilor, produsele pot fi expediate prin curierat sau cu masinile din propriul nostru parc auto, contra cost sau gratuit. De asemenea, distribuitorii nostrii beneficiaza de reduceri substantiale.

ECHIPAMENTE SI UTILAJE

 
Utilaje de ultima generatie, cu capacitate mare de productie, pentru procesat tabla necesara confectionarii tiglei metalice, cu pulverizarea unui ulei foarte fin la ambutisare, pentru a imprima o forma cat mai regulata.
 
Utilaje de ultima generatie, cu capacitate mare de productie, pentru cutarea tablei si taiere la dimensiuni, tabla cutata fiind un produs ideal pentru garduri si acoperiri industriale.
 
Utilaje automate de ultima generatie, cu capacitate mare de productie, pentru realizarea sipsilor din tabla. Produsul finit finit poate avea latimea de 9 sau 11 cm, in functie de modelul utilajului.


SERVICIILE OFERITE

Garantie pana la 30 de ani

Standardele de calitate pe care ni le autoimpunem la realizarea sistemelor de acoperis, constienti fiind de necesitatea unei durate de viata cat mai lungi a acestora, ne permit sa oferim o garantie de 30 de ani pentru tigla metalica si accesoriile pentru acoperis.

Transport asigurat, gratuit sau contra cost

Asiguram transportul la destinatie a produselor comandate, astfel: comenzi pana la 10.000 lei - transport prin curierat paletizat, comenzi peste 10.000 - transport cu masini proprii. In functie de valoarea comenzii, transportul poate sa fie gratuit.

Calitatea tablei si a finisajelor

Tabla pe care o folosim la fabricarea tiglelor metalice este vopsita in camp electrostatic pentru o rezistenta sporita la coroziune, iar inainte de ambutisare aceasta este pulverizata cu un ulei special, pentru a asigura mularea perfecta pe matrita presei.

Produse realizate la comanda, in functie de necesitatile clientilor

Produsele sunt realizate in general pe comanda, evitand in acest fel eventuale mici incidente la depozitare, care pot duce la deteriorarea acestora. Astfel, clientii nostri pot fi siguri ca ceea ce ne comanda, ajunge la ei in stare ireprosabila.

Pentru un acoperis durabil si de calitate alege PIEDRA!

Contacteaza-ne